2022-03-02 27 views
好耐都無出去食lunch了!工作關係有機會過銅鑼灣做嘢兼搵食🤘🏻 搭車經過見到已經覺得間餐廳有feel既,做完野即刻拉同事食個lunch先啦😆呢間居酒屋都有幾多選擇俾人揀,店家好熱情,會同我哋介紹下餐牌,等我哋了解多啲☺️同事叫日式牛肉烏冬🍲而我已經比居酒屋既格調熏陶緊我想飲返杯🍺 但比我同事禁住左🙈唯有叫個串揚set飲住茶頂住酒癮先🤣午市set好豐富~包前菜+湯+飲品店家好好效率,好快就上菜💪🏻烏冬一食就知店家係用貴野!好滑口感彈牙,配埋入味的日式醬汁牛肉,無得輸👍🏻我叫嘅自選串揚set同樣出色🕶店家推介香脆雞翼外脆內嫩滑多汁~好juice!而我本人極力推薦美國安格斯牛肉眼😎牛肉味香濃配上串揚的酥脆,為安格斯牛肉帶出多重口感和層次🤤 問返店家佢話係用頂級安格斯牛去做,難怪可以咁好食😋店家話我知健康紫蘇雞胸串會“鞋”啲,但真係太謙虛了,因為食落唔覺得“鞋”👍🏻 呢個係店家為客人着想而選用雞胸肉,脂肪比例低可以食得健康啲🥰套餐仲有兩個飯團🍙 形狀搓得好靚~我好鐘意💕總結來講,一個日式午市set包前菜+湯+飲品,重點係唔係hea交貨比客,真係好抵食👍🏻

同事叫日式牛肉烏冬🍲

午市set好豐富~包前菜+湯+飲品
日式牛肉烏冬

店家好好效率,好快就上菜💪🏻

我叫嘅自選串揚set同樣出色🕶
自由自選串揚  5串set

店家推介香脆雞翼外脆內嫩滑多汁~好juice!

套餐仲有兩個飯團🍙 形狀搓得好靚~我好鐘意💕

Type of Meal