2024-02-28 66 views
同姊妹去左一間好靚嘅餐廳girls' talk下,餐廳以星空為主題,由門口開始已經係打卡位!我地book左星空天幕嘅私人用餐區,坐得舒服,又可以放心傾計~✨鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 - 個卷滿滿蟹肉,夠鮮味,芒果幾fresh,面頭仲有好多沙律菜🥗✨西西里紅蝦手工幼蛋麵 - 店員教我地要切開蝦頭,然後將d蝦膏撈均個麵,仲提我地要趁熱食,好貼心🥰味道有d似龍蝦味,好濃郁🦐✨火焰餃子手工薄餅 - 餃子形嘅pizza超特別,上枱時仲會點火,熊熊火焰好吸睛!裡面有Parma Ham,芝士同牛肉碎,好惹味🤩✨意大利開心果雪糕球 - 雪糕球唔會好易溶,口感綿密,開心果味亦出眾😋✨自家製肉桂蘋果撻 - 撻皮好酥脆,肉桂味唔會蓋過蘋果香🥧✨Saturn - 我地叫左一人一杯Mocktail,呢杯百香果味好出,清新開胃🍹✨Mercury - 朱古力味濃厚,質地幼滑又唔會太甜🍫臨走時見到隔離枱叫左星座蛋糕,有埋煙花蠟燭,勁啱慶祝用😍

✨自家製肉桂蘋果撻 - 撻皮好酥脆,肉桂味唔會蓋過蘋果香🥧

✨Mercury - 朱古力味濃厚,質地幼滑又唔會太甜🍫

臨走時見到隔離枱叫左星座蛋糕,有埋煙花蠟燭,勁啱慶祝用😍