2023-05-19 67 views
呢間Bar & Restaurant 嘅氣氛幾好,環境又舒適,適合聚會和拍拖💕食物款式都幾多,有飯有意粉有扒有pizza🍕仲有好多款嘅小食🍗重點係價錢好合理,份量比我想像中嘅多☺️•炭燒澳洲安格斯肉眼 ($178)•紅酒燴牛尾藏紅花意大利飯 ($128)以上呢兩個主食,另外加$28就有龍蝦湯同飲品,加$58就有一份黑松露炒野菌,好滿足‼️嚟到呢度,緊係要試試呢度嘅牛扒啦,我哋叫咗五成熟,切開塊扒仲見到入面好粉嫩,完全唔韌,而且好重牛味🥩另外個意大利飯,係完全估唔到份量會咁多😂牛尾都有三件,煮到好淋身,好食☺️•Black Pink 炸雞($78)朋友好鍾意Blackpink😂話一定要叫呢個炸雞for打卡🍗炸雞上到枱,我係有被嚇到,幾有創意🤣炸雞十分嫩滑,醬汁帶少少甜,食落幾開胃✨

•炭燒澳洲安格斯肉眼 ($178)
•紅酒燴牛尾藏紅花意大利飯 ($128)

•Black Pink 炸雞($78)