2015-12-26 3042 views
未有醬蟹供應嘅時候嚟食過一次,街坊x神介紹完嘅時候又食過一次,今次已經係第三次光顧。見到facebook有蟹promotion, 所以今次主要係嚟食蟹。 今次黎到發現左幾款新菜式,不過只有兩個人,不能叫太多,只係叫左蟹,幾款bbq肉同埋我最愛嘅葱沙律。醬蟹- 雖然不及我上次在韓國吃到嘅咁肥美,但肉質鮮甜,醃料味道一流,比起我之前吃過的更合口味!五花肉拼盤- 五花肉肥瘦適中,入口有口勁,用料上乘,豬頸肉亦有口感。炆牛肋骨- 上兩次都有食,十分美味,今次當然要encore。葱沙律- 保持水準後話-- 前菜可以refill- 是較modern又有privacy嘅韓國餐廳- 有部份係韓國waiter n waitress,需要英語溝通- 用膳後會送上果醋,非常貼心- 有代客泊車服務- 上肉嘅時候,waitress會好細心咁幫我地剪開啲五花肉,食到咁上下,又有個經理走過嚟問我地味道服務同意見。 我食過好多間韓國嘢,大部份都service欠奉,只有呢間咁西化會問意見又有service!! 讚! -第一次黎嘅時候,應該係開業不久,無需等位。等二次book左幾次先有位,嚟到都要等! 第三次平日嚟,又無

葱沙律- 保持水準

後話-

- 前菜可以refill

- 是較modern又有privacy嘅韓國餐廳

- 用膳後會送上果醋,非常貼心

- 有代客泊車服務

-第一次黎嘅時候,應該係開業不久,無需等位。等二次book左幾次先有位,嚟到都要等! 第三次平日嚟,又無需等位了! 所以都係先預訂比較安全。
$250 (Dinner)
  • 醬油蟹
  • 炆牛肋骨