💕我要打卡之有水有沙嘅摩洛哥風情cafe💕喺旺角E2出口一出就喺啦,上4樓全層連天台😛,天氣好嘅話坐室外韆鞦都幾打卡😆👏🏻室內就有個細細嘅水池,沙漠仔,幾多打卡位👏🏻👏🏻·✨軟殼蟹鹹蛋黃忌廉汁意粉 $118隻軟殼蟹好大隻好脆口,份量比想像中多鹹蛋黃壓得好碎,食到鹹蛋黃味但唔會好邪惡😎忌廉汁意粉唔會好乾身,個汁唔會太杰太漏👌🏻·✨香煎北海道帶子紅菜頭汁意大利飯 $128紅菜頭汁味道比上面嗰款淡,帶子就兩粒,味道正常勝在影完一輪相都仲夠熱,係會好食啲啲嘅🤣·✨Tiramisu $80有個膠圈圈住嘅cream,店員主動offer幫手拎起膠圈我地自己開,因為膠圈仲有好多cream黏住,可以擠埋落嚟食😚Tiramisu食落似蛋糕點cream,係最底有舊特別浸過咖啡,但整體味道都係食到cream多,但好在個cream凍凍地好好食😆·✨經典髒髒朱古力🍫 $62問店員邊款最打卡😍,其中推介呢一款,杯邊會有芝士奶蓋流住,奶蓋夠杰影得耐都唔會流落嚟🤣朱古力味ok,當一般朱古力飲,奶蓋咸香幾滋味🤤係價錢$62一杯飲品真係貴咗啲☹️性價比低😓·🌟有驚無險,呢間Cafe味道都唔差,咁打起卡上嚟都冇咁肉痛🤟🏻打卡位
💕我要打卡之有水有沙嘅摩洛哥風情cafe💕
✨軟殼蟹鹹蛋黃忌廉汁意粉 $118
隻軟殼蟹好大隻好脆口,份量比想像中多
鹹蛋黃壓得好碎,食到鹹蛋黃味但唔會好邪惡😎
忌廉汁意粉唔會好乾身,個汁唔會太杰太漏👌🏻
✨香煎北海道帶子紅菜頭汁意大利飯 $128
紅菜頭汁味道比上面嗰款淡,帶子就兩粒,味道正常
勝在影完一輪相都仲夠熱,係會好食啲啲嘅🤣
✨Tiramisu $80
有個膠圈圈住嘅cream,店員主動offer幫手拎起膠圈
✨經典髒髒朱古力🍫 $62
朱古力味ok,當一般朱古力飲,奶蓋咸香幾滋味🤤
係價錢$62一杯飲品真係貴咗啲☹️性價比低😓
🌟有驚無險,呢間Cafe味道都唔差,咁打起卡上嚟都冇咁肉痛🤟🏻打卡位都幾多,值回票價😌不過滿足咗一次就夠了😚