2018-05-31 211 views
上次介紹過呢間早晚不一樣面貌嘅咖啡店之後,發現我原來冇介紹早上嘅嘢食,補返一篇食評先!朋友同親我食飯都知道,我基本上係一個黑松露迷同薯條控,如果餐牌上面有呢兩樣食物,我都一定會點。今次仲比我見到有黑松露薯條,梗係走唔甩我掌心啦!薯條即叫即炸,熱辣辣,真係幾難唔好食。點埋超級清香嘅黑松露沙律醬,滋味雙倍提升啊!之後叫咗一份墨汁海鮮意大利麵,食完之後個嘴會烏卒卒,但係味道相當唔錯。海鮮都幾有咬口,麵條烹調得煙煙銀銀,有一定嘅硬度,正合我口味。最後飲品黎左,咖啡都幾好飲,咖啡嘅味道相當香醇,入口順滑,又有淡淡的回甘香。之後一定會再返嚟試吓bagel同其他飲品!