2019-07-19 415 views
好多年沒有入大埔了,這裡好多嘢食,呢間應該是新開冇幾耐,見到呢間餐廳幾多選擇,就來這裡食下個午餐。 餐廳到lunch time都好多人,差唔多坐滿,都有幾多客人是學生。台式雜菜肉懆飯,好有驚喜,落單時對呢樣嘢冇好大期望,因為有選擇困難的問題,我就隨便叫做呢個lunch set,叫完都冇抱什麼期望。不過食物一上來,就見到個賣相幾靚,仲有粒太陽蛋,配上小唐菜,西蘭花🥦,茄子🍆,感覺還健康,下年仲有好香口惹味的肉燥,同太陽蛋一齊撈,每粒飯都沾上蛋黃,加上惹味的肉燥,讓軟熟的白飯更加香滑,非常可口!推薦推薦!炸蝦冷麵,好香芝麻醬味,上面的蔬菜🥬沙律好新鮮,炸蝦🍤火候剛剛好,很脆口,保持到🦐的鮮味!麵有好有咬口,不會淋。凍咖啡,好喝!上面撒上咖啡粉,好細膩!

凍咖啡,好喝!上面撒上咖啡粉,好細膩!
2019-06-15