2018-05-08 381 views
與朋友到石澳遊玩,玩到晚飯時間見到呢間餐廳裝修算係咁多間餐廳裡面叫做唔錯,就入內試吓佢啦~聽啲侍應講原來呢度係新開的,咁就等我試吓先啦~ 每樣餸嘅味道都出奇預想的好,尤其是椰汁雞湯(可惜掛住飲唔記得影相😓)真係好好味~所有餸菜都好有水準,菠蘿炒飯係用新鮮菠蘿的,仲有佢哋嘅芒果糯米飯,絕對有令今晚畫龍點睛的效果,食埋就真係完美了。雞奕青木瓜絲沙律~雞奕香脆之餘仍然有很多肉汁,不會像有些餐廳,外脆但內乾 啖啖肉的沙爹~ 泰式蝦餅~ 個蝦餅有很重的蝦味,食得出用料新鮮,最鍾意佢哋個甜酸醬,好味到食咩都想點一點佢 😂泰式炒肉碎~畫龍點睛嘅芒果糯米飯~真係好好食呀~ 😋

啖啖肉的沙爹~

泰式炒肉碎~