(Non-member)
2006-10-21 13 views
我lunch叫了一個芝士煙三文魚雜菌焗飯:起首有一雜菜湯+蒜蓉軟包: 兩樣味道都幾好,包夠暖, 湯都算有料, 但最差係湯明顯地不夠熱!主菜: 飯好夠熱,好足料, 煙三文魚好正,仲有一些雞肉及白蘑菇及洋蔥, 有茄汁配合, 整體很好味! 但不應叫雜菌因為其實只有蘑菇; 而且唔夠芝士味(注意:同時也不是白汁味); 我會覺得唔夠菜, 建議加少少西蘭花; 最差係d雞連埋雞皮上, 邊有人食雞皮ga?!有餐飲, 都ok.Service 就麻麻, 因為d waitress 好無笑容,好緊張, 好趕時間, 有叫你快d食完快d走的感覺!冷氣太大.抵食, value for money!
我lunch叫了一個芝士煙三文魚雜菌焗飯:

有餐飲, 都ok.

冷氣太大.

抵食, value for money!