2024-09-16 740 views
今次在工作中搵食,夜深了,人在堅道,四圍都關門的情況下就連7仔都關門了,所以選用了外賣App去搵食啦~ 平時我都喜歡食pizza, 雖然價錢唔平,最後都還是選了這一家Dough bros pizza & Doughnuts既店,有一個餐是一件Pizza +一杯飲品 5x , 另外一個係一個6吋Pizza 有飲品就115左右,而我選錯了無飲品的🥲都7x蚊,但雖然唔平,但勝在原來好好食既,因為由我00:00叫外賣,到我收到,食既時候都應該00:45了,感覺上外賣放了一段時間,再進食,都有呢個水準都唔錯喎😋😋因為好食既野,起初睇價錢覺得唔平,都變成唔貴了
因為好食既野,起初睇價錢覺得唔平,都變成唔貴了