2017-06-14 490 views
先叫朋友去等定位先,咁放工就arm arm有得食,我朋友都等左四十分鐘呀。我地總共叫左五個菜:青口湯、雜菜湯、青醬蜆肉意粉、煙肉菠羅pizza同兩個沙律。呢間利亞裝修係同其他好唔同,我去開都係以綠色為主,但呢間好破格、用紅色做主色調。而且飲品吧上面仲有好跳脫既食物粉筆畫,未食齋睇都已經夠曬開心。呢度order野比北角果間快好多,一按鐘會即刻有人應你,相對食物都快左好多。但味道普遍真係幾重同幾咸,好似雜菜湯同青醬蜆肉意粉咁,頭一口已經好重味….之後仲愈食愈咸添。之後去到飲品機、沖左杯milo….個色同香味都無問題,唯獨味道真係淡到好似水,希望以後加粉加密d!