2024-04-06 100 views
同太太經過見裝修幾靚膽粗粗試下食物點了海鮮,意粉,薯條。 海鮮新鮮,可能係本人不受辣關係,叫了少辣都覺得太辣頂唔順。飲品見餐牌可以杯點Prosecco (by glass)就order了一杯。個員工落單後,被上司打回頭及指示今天不能叫杯裝 Prosecco 只可以整支叫。其後想點其他幾隻餐牌上有以杯點(by glass)的酒都被拒絕,最後發現原來只能點來貨價錢最平的紅白酒。 餐牌有得點,但就因為未開樽而拒絕客人點購,感覺管理層好孤寒及小家好趕客。 其實我本身都打算飲兩杯以上(兩杯價錢已經cover到來貨價),但見餐廳管理有點乞兒,所以就算了廢事受氣。兩人埋單$1021食物質素還可以,少貴,性價比低。服務員個人質素很好,係老闆/管理層比較小家令人受氣。 怪不得啲人返晒內地消費,香港真係變成了趕客之都,彷彿老闆先係消費者,要食客就佢
同太太經過見裝修幾靚膽粗粗試下

食物

飲品

兩人埋單$1021
食物質素還可以,少貴,性價比低。

2024-03-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)