2014-02-06 1765 views
星期六早放就約朋友仔去食飯順便食個TEA啦係OPENRICE搵到呢間覺得幾得意咁,就去試下啦可能係晏晝所以唔係好多人,位都唔洗等入得環境好得意,走懷舊路線特別係個攪珠機,細個睇卡通成日見到至於野食方面, 其實都幾多野揀, 但講真..好多睇完個名都唔知係咩黎GE我見個百匯張相有好多唔同既料,所以就叫左2款百匯, 諗住試多D我覺得一舊舊好似JELLY果D好似怪怪地咁,少少就OK,但個底真係太多,我地2個人食2杯實在太多了。2粒丸子,個樣幾得意, 但就無乜味..呢個黑萌百匯..下面果D "JELLY"物體既野竟然有薑味,我真係唔係幾接受到,所以食剩好多但雪糕同埋D粟米面係OK GE總括黎講, 第一杯係OK GE但黑萌真係唔好食..不過各人口味不同,可能鍾意薑味既人會鍾意食而且環境都唔錯,食物都幾創新幾特別, 雖然今次叫既野食我覺得一般, 但仲有好多其他選擇,可以試下其他野。
星期六早放就約朋友仔去食飯順便食個TEA啦
係OPENRICE搵到呢間覺得幾得意咁,就去試下啦

可能係晏晝所以唔係好多人,位都唔洗等入得
環境好得意,走懷舊路線
特別係個攪珠機,細個睇卡通成日見到
2粒丸子,個樣幾得意, 但就無乜味..
但雪糕同埋D粟米面係OK GE

$58 (Tea)