2020-04-08 129 views
成日都好想過嚟呢度試下 首先因為個名好過癮 二來俾佢d neon lights吸引 三泥真係好想試下佢啲嘢食係咪真係何蘭正😂我同其中一位友人都係沙薑粉 但呢個炸雞翼完全滿足唔到我哋 可以在蒙多多多多多多多d😆蜆超鮮 白胡椒湯超正 啲粉絲索曬所有精華👏🏻其實有啲質疑究竟我自己係咪真係食緊雞頸肉 因為平時啲雞頸瘦掹掹㗎嘛 但係呢個肉質彈口之餘仲幾厚肉 腐乳鴨肝溫泉蛋呢個combination好難輸 將呢堆bb撈埋晒一齊 比啲飯粒吸收晒 真係啖啖興奮🤪雖然係和牛 但係部位係臉頰嘅關係所以冇乜油香只係得個淋字 失望desu 但係啲腸粉救咗個dish! 好實在有咬口 兼且啲汁可以sit喺上面😋呢度嘅churros帶咗我去另一個境界 甜甜酸酸加cream cheese味 好special!! churros 外脆內軟 不得了!!!!!!!味道:8/10何蘭正沙薑風味炸雞翼 $88白胡椒白味噌 鮮支竹煮紐西蘭鑽石蜆 $138燒XO醬日本無激素雞頸肉 西京式廖孖記腐乳 烤肥鴨肝鵝配溫泉蛋 三重縣越光米飯 $192石澳梅菜扣和牛肉臉頰配 煎腸粉及煙肉炒椰菜仔 $182西班牙油炸鬼 榛子朱古力醬 檸蜜意大
蜆超鮮 白胡椒湯超正 啲粉絲索曬所有精華👏🏻

味道:8/10