2018-11-23 428 views
呢排吾知做乜好中意食包包 見到呢間個樣望落去吾多起眼 但又有少少natural feel嘅麪包鋪 就行左入去睇 幾有驚喜喎 好多款之前都係未見過的 就隨便買左3個 大大個 圍起條數大約10蚊個 感覺ok抵嘅行到番工司食左兩個 (我好大食) 好味 乳酪果個甜甜地 重芝士味 質感鬆軟 至於辣腸包真係輕微辣辣地 做得幾香 吾太咸 仲有個藍莓醬嘅包 由於已經食左2個 太大罪疚感嘅關係 未試亦未影相 但根據食左果2個嘅預測 應該都吾錯的 (食完之後已經吾太記得啲包各自叫咩名)不過好食還好食 有個問題就係包發得過份鬆軟 冇乜份量 其實食完2個都吾太飽但總結黎講都係值得一試嘅鋪頭 算有特色 應該都仲會番去買下

行到番工司食左兩個 (我好大食
) 好味

但總結黎講都係值得一試嘅鋪頭 算有特色 應該都仲會番去買下
乳酪
墨西哥辣肉腸包
2018-11-22
$34 (Tea)
乳酪
墨西哥辣肉腸包