(Non-member)
2007-04-28 91 views
今日同朋友去呢間野, 一入到去, 間野都唔係太多人的, 都可以揀位坐。ok, 我同四個朋友去, 不過其中一個都遲少少先黎。咁waiter就開左爐。入到去, 多數我地呢d年青人都係會吹一陣水的吧? 我地都唔係講好耐野... 突然間, 有個所謂的女高級侍應, 用佢d唔咸唔淡的廣東話話:你地唔燒野, 對住個爐好易燋的啊, 我心想燒焦關你什麼事啊? 好啦.. 我地開始燒了.. 因為佢地開o既火實在太細啦.. 於是我地就較大個火...點知個女人又走埋黎講, 個火太大d野會燒焦的.. 於是佢問都唔問我地, 就自己熄細個火.. 又係度口upup...我都唔理佢了... 後來我地又開大個火.. 佢又黎熄... 我都差不多爆了...食韓燒總有中場的吧? 咁我地食左一陣之後, 咁就燒少dd.. 佢又走黎話: 個爐燒咁少好易焦的!!!我終於爆了!! 我立刻鬧她: 好了!! 多謝你的提醒了!! 夠了, 你說了很多次了! 我們都聽到!!! 多謝你了!!麻煩唔好再黎講好唔好?!!!!佢重唔順氣駁咀, 重講相同說話, 我就再鬧佢: 你唔係一次兩次同我講.. 你講左三四次, 我先話你, 你不停你度講, 算什麼呀..後

後來佢重串咀話: 唔講咪唔講囉.. 好好!!

講到好似我地錯咁!!

第一次去呢d咁o既韓燒!! 我燒焦了關他什麼事呢? 而且我們都正如他們的食物櫃上標貼, 不要浪費食物!!

如果他叫我不停燒, 而我們又吃不下, 這不是浪費食物嗎?? 叫人浪費食物, 算是合理嗎????????!!!

各位, 如果你們的確想到荃灣食韓燒.. 對不起, 麻煩移玉步到其他地方食, 或者去其他地區食會更好..不想你們下次吃時, 衝動做出傷人的事件!!

這次的韓燒.. 是我多次來最差!!!! 食物是可以.. 但服務比最低下的餐廳更差.... 各位有智慧的人, 請勿進去。