2024-08-31 472 views
感受到餐廳用心經營👏👏所以寫下食評佢有好多set,而我就叫左手切牛set,由於做promotion,8點後88折,埋單$410位左右▪️飲品方面好似最近先有酒賣,之前見食評同上網menu都冇,whatsapp問左餐廳話有。啤酒佢哋而家做緊買二送一,除返大約20蚊枝,係抵飲👏🏽👏🏽佢另外有1Jar嘅嘢飲,$68,個價位setting都非常親民👏🏽👏🏽由於跟餐有嘢飲,同叫左啤酒,所以就冇試▪️食品方面額外叫左黃金魚皮,真係正嘅,即炸牛肉set個封門柳好有味,跟餐有豬肉,堅好食避風塘海鮮,係鮑魚仲食到海鮮味,其他就只食到避風塘味,呢part係差少少個墨魚滑有彈性,味道正常湯底,由於我冇再加錢,清湯香辣就真係清湯左啲雪糕有榴槤味,非常好食👏🏽👏🏽▪️整體而言$400左右一位,正常價錢,食物質素唔錯,飲得盡興,服務態度非常好。▪️營運模式佢哋營運方式係,餐嘅setting就提供基本食物,要食好啲就再加錢享受額外食物飲品做左88折Promotion,埋單$410,可以接受,現場所見,食客都多數有叫酒同飲得盡興。而如果收正價,即係$450,而啤酒冇promotion,咁,除非避風塘海鮮好突出,如果唔係,就真
感受到餐廳用心經營👏👏
所以寫下食評

▪️飲品方面
啤酒佢哋而家做緊買二送一,除返大約20蚊枝,係抵飲👏🏽👏🏽
由於跟餐有嘢飲,同叫左啤酒,所以就冇試

▪️食品方面
額外叫左黃金魚皮,真係正嘅,即炸
牛肉set個封門柳好有味,跟餐有豬肉,堅好食

個墨魚滑有彈性,味道正常

湯底,由於我冇再加錢,清湯香辣就真係清湯左啲

雪糕有榴槤味,非常好食👏🏽👏🏽

▪️整體而言

▪️營運模式

而如果收正價,即係$450,而啤酒冇promotion,咁,除非避風塘海鮮好突出,如果唔係,就真心偏貴左少少。

所以,簡單講, 食客都係睇性價比,$400左右一位,合理,即係做多啲promotion,應該會多啲人黎

如果唔做Promotion,咁,市面相同價錢會有更好選擇

整體用餐體驗唔錯,服務非常好,會否再來就睇有冇新promotion
黃金魚皮
封門柳