2022-04-20
극한직업 !-雞不可失 _ 炸雞特攻隊-有種認真叫做炸雞炸到變做特務有種回味叫做見返啲相都會留口水- - - - -GOOBNE 自從係旺角開左之後其實已經食過好多好多次,方便易去,次次都回味無窮「救命,我個肚打緊鼓,都話吾好係臨訓前寫食評。。。仲話要減肥。。。」- 是咁的,本胖橘一直都係炸雞die hard friend,最高紀錄係連續5晚食吾同款嘅炸雞,美菲台日韓,GOOBNE 一直都係我心中好食嘅韓炸/烤雞代表今次出左消費卷共3個FD 一齊叫TAKE AWAY,15分鐘路程,一返到屋企,未開盒先肚餓1.韓式炒年糕TAKE AWAY 真心無係舖頭咁好食因為有少少淋左2. 無骨蜜糖蒜香烤雞個肚見到又打鼓真心無限大推!!!一啲都吾柴,勁JUICY而吾會油膩MEAT EATER 超有善DISH 無骨=雞塊=啖啖肉超愛3. 三重芝士烤雞超大推*2芝士粉超夠味雖然TAKE AWAY 但係仍然脆卜卜MEAT EATER超有善DISH有骨=有Drumstick=啖啖肉4&5海鮮煎餅 & 雞蛋卷SOR 因為烤雞太好味而比下去(不是你的錯,而是烤雞同學太優秀)又因TAKE AWAY 有啲凍左而淋左少
雞不可失 _ 炸雞特攻隊
TAKE AWAY 真心無係舖頭咁好食
因為有少少淋左
2. 無骨蜜糖蒜香烤雞
個肚見到又打鼓
真心無限大推!!!
一啲都吾柴,勁JUICY而吾會油膩
MEAT EATER 超有善DISH
有骨=有Drumstick=啖啖肉
4&5
海鮮煎餅 & 雞蛋卷
SOR 因為烤雞太好味而比下去
(不是你的錯,而是烤雞同學太優秀)
又因TAKE AWAY 有啲凍左而淋左少少
不過店內食是VERY GOOD 的
最後希望。。。
快啲開返堂食,因為要攻克芝士火煱
成為出色嘅炸雞特攻隊!