2016-05-17 491 views
上星期一行十幾人,去咗呢間鋪食晚餐。去之前要book咗位先,老闆會講你知菜單係咩,因為佢菜單每日都唔同,不過主要係海鮮,啱晒我哋呢班fd嘅胃口。去到先知同之前食開嘅海鮮塔唔同,佢檯面中間有個蒸汽板,個樣好似食韓燒嘅鐵板咁。全程都有人幫你整嘢食,仲要係每樣海鮮都即整即食,相當有服侍。海鮮每樣都好新鮮,仲要蒸到啱啱好,最緊要係夠細心,我未試過出去食蒸鮑魚係幫你洗到無污漕嘢,連內臟都幫你清乾淨,真係蒸熟就可以即刻放入口,啱哂我呢個懶人,正!食完啲海鮮,就有啲時令嘅蔬果,仲有吸收哂啲蒸海鮮精華嘅肉排粥。成餐飯食咗成兩個鐘,即係話俾人服侍咗成兩個鐘,真是一個唔錯嘅用餐經驗,懶人首選!
上星期一行十幾人,去咗呢間鋪食晚餐。
2016-05-13
$298 (Dinner)