2019-07-21 359 views
好鐘意係呢到食西餐,每次都好有驚喜,而且食物質素永遠都保持到,所以我久不久也會去食,曾經有一段時間,差不多一星期有四至五日都係到食晚飯😂而家仲有埋自己既魚子醬品牌,厲害👏👏喜歡喝紅酒🍷的我,當然來個小食配紅酒飲下先,平日我多數自己帶酒,今日試下昵度既House wine先!味道唔錯,而且係法國的,不過我唔記得影支酒潻⋯⋯😅小食燒鱈魚乾—-又香又脆好味道,配紅酒🍷一流👍什菜沙律—-菜新鮮,醋香濃😊頭盆—-用自己品牌「Crazy King」皇家魚子醬三重奏👍👍👍✌️✌️✌️✌️✌️第一道—-魚子醬烤半熟吞拿魚多士,吞拿魚外面烤得香配合魚子醬多士一齊食,有口感,味道一流✌️第二道—-魚子醬溫泉蛋,好味到.......😋蛋味嫰滑配合魚籽醬,鮮甜好味道第三道—-魚子醬蚧肉沙律,好味度唔使講😬😬廚師濃湯——面頭加上炮谷,食落幾有口感,幾特別唔錯👏乾魚籽醬海蝦意大利粉—-乾魚籽醬香味濃厚,意粉做得有口感,好味道👏👏西冷牛扒—-三成熟,厚肉有口感又夠軟熟👍墨西哥炸雞翼——-又香又脆➕小小辣,好味道😋😋😋😋甜品——食到舐舐😋
而家仲有埋自己既魚子醬品牌,厲害👏👏

小食燒鱈魚乾—-又香又脆好味道,配紅酒🍷一流👍
什菜沙律—-菜新鮮,醋香濃😊

第二道—-魚子醬溫泉蛋,好味到.......😋
蛋味嫰滑配合魚籽醬,鮮甜好味道

第三道—-魚子醬蚧肉沙律,好味度唔使講😬😬

廚師濃湯——面頭加上炮谷,食落幾有口感,幾特別唔錯👏

西冷牛扒—-三成熟,厚肉有口感又夠軟熟👍
墨西哥炸雞翼——-又香又脆➕小小辣,好味道😋😋😋😋

甜品——食到舐舐😋
2019-07-19