2018-10-30 37 views
吃得到的珍珠奶茶是飽的🔸碟豆花玫瑰荔枝梳打 $22🔹芒果椰奶冰 $32🔸芝士奶蓋蜂蜜紅茶 $24荔枝梳打係浪漫的紅白藍,芒果椰汁冰大大杯,係熟悉嘅芒椰奶西味😂芝士奶蓋茶極厚奶蓋,綿密度拍得住大鋪。🔹珍珠奶茶窩夫 $64🔸焦糖燉蛋日式梳乎班戟 $78而我最最最想講嘅反而係珍珠奶茶窩夫,奶茶窩夫+奶茶cream+奶茶雪糕+珍珠+芋圓=冇得輸。茶味同甜度夾得岩岩好,芋圓係大大粒咁,奶茶窩夫同珍珠一啖食晒軟硬兩種口感~幸福感upupup⭐️港女最愛梳乎厘pancake,焦糖燉蛋pancake食落去係空氣感,好梳乎~🤤燉蛋個款蛋味極重!不過我覺得甜得滯,食一兩啖淺嘗就夠晒~ 仲有啲小食可以過下口癮 推薦花枝丸好好食!我一個人都ko咗唔少😂
吃得到的珍珠奶茶是飽的

🔸碟豆花玫瑰荔枝梳打 $22