2011-04-02
其實我之前去過一次,想今次再去,睇下有冇進步,果然不會令我失望呢!其實,我地7點幾就到了,不過那裡好多人,等左好耐位,差不多45分鐘了,眼見2人食o個d就好快有位,自己就繼續等(我地有3人),有d不喜歡law!所以建議多人去的話,就唔好選呢間餐廳了!服務呀...幾好啦,因為在等位的途中,他不斷比理由我地,不用我出聲,就已經懂得同我地講唔好意思,另外,出菜的速度好快,又會過黎問我地有什麼需要,有冇欠食物等等,雖然他們好忙,但都有心地同關顧客人。環境唯一不好的是太迫了,沒有太好的空間感!味道呀,好好吃呀,比之前有進步啊,而且有我最喜歡飲的羅宋湯,好足料,你會感到很有誠意的。另外,那個新推介--蕃茄醬雞肉墨汁面,令我回味無窮,出奇的配合得非常好,好有衝動叫多一碟呢!而且,那個焗茄汁蜜桃雞比飯都好好吃,所以,我覺得今餐非常好,埋單都係七十元,在朗豪方來說,已經不太貴了!
環境唯一不好的是太迫了,沒有太好的空間感!