2011-03-08 85 views
行過呢間餐廳幾次, 見人唔多, 唔係好敢入, 但因為周圍d餐廳都大排長龍, 今次就試一次吧!地方都很不錯, 是朋友共聚的好地方, 坐位寬敞, 環境清潔! 食物都很不錯啊! 我們叫了焗意粉和豬排定食, 那個焗意粉的味道真係久遺了, 意粉面焗到香脆, 芝士分佈均勻, 看上去已經食慾大增, 味道真是相當不錯, 有很豐富的肉汁, 意粉不是粉爛, 食完一個星期也記得那種味道, 又不口渴, 很難得! 那個豬排定食, 一個大盒裏, 有炸豆腐, 有生果, 有炒飯, 炒食真是相當不錯, 香香甜甜的, 做得好有心意! 咖啡也是即煮; 一間不是連鎖品牌的餐廳, 做的菜很有誠意, 真係百份百值得支持!

2011-03-01
$100 (Dinner)
  • 所有晚餐