2022-06-23 96 views
以前成日搭車都會見到呢間野,但一直好好奇佢係咩舖頭,今次就同妹一齊探索一下🧐原來佢係一間用牛仔布做主題嘅cafe, 裝修已經夠特別,每枱仲會有一朵牛仔玫瑰花做裝飾,勁有feel🤩我地叫左兩個主食,餐湯係濃郁南瓜湯,面頭有拖忌廉,幾滑幾正~✨ 慢煮黑毛豬鞍配蘋果蓉 - 豬鞍整得好靚仔,就咁食已經好夠味,但蘋果蓉又係會另人上癮的東東,幾清甜好夾!✨西班牙海鮮意大利飯 - 擺碟好靚,好似兔仔耳咁😂仲有好多海鮮,有蝦,有蜆,有青口,鮮味夠晒👍✨Taro Latte - 拉花靚到一上枱我地兩個不約而同話好得意😂因為真係好cute, 同埋第一次見taro latte, 味道唔錯幾香😍✨Strawberry Latte - 拉花又係幾靚,好少女心,勁香士多啤梨奶味😋✨Green Tea Waffle - 有埋雪米滋,雪糕,紅豆,cream, 勁有誠意,個waffle底都係綠茶味😚✨紅絲絨杯子蛋糕 - 我本身幾鐘意紅絲絨cake, 見到有細細杯cup cake仔當然唔放過,真係冇令人失望,配butter cream好正,面頭塊朱古力係berries味,唔會太甜~另外跟餐仲有個伯爵茶咖啡布甸,第一次見呢

西班牙海鮮意大利飯

Taro Latte

Strawberry Latte

Green Tea Waffle

紅絲絨杯子蛋糕

另外跟餐仲有個伯爵茶咖啡布甸,第一次見呢隻味,好創新,又唔錯!

所有野都好有heart, 會再泥❤️
西班牙海鮮意大利飯
Taro Latte