一個有來自香港九龍新界嘅朋友聚會,有人選擇咗佐敦,指定這一間可以暢飲大笑的串燒屋。首先,很少到這個Erica,比較難搵,偏僻,不過到達Yee後,有感覺遠離市區,感覺寧靜,仲有泊車位,方便。因為掛住大叫同大笑,忘卻左為食物拍照,但係都好想留言大贊食店嘅食物種類,價錢大眾化,味道不俗。當中嘅燒茄子,燒雞翼,燒墨魚滑,雞泡魚乾,一口牛 特別出色,特別叫咗每人一盒,聞名已久的甲羅燒,將一隻山蛋加入蟹蓋高當中,再搽上法國麵包一併吃,好食到冇朋友,不過感覺膽固醇超高!串燒種類真的有平又貴,任君選擇,我哋喪叫,都係每日$300 !不過有啲串燒的溫度不夠熱,又或者我哋掛住講,唔記得食,攤凍咗!唔好意思,唔記得影相,雖然剩係得一張相,都好想同大家分享!