未講食物前 講下環境先 店內裝潢企理 店外設有座位牆身佈滿海洋景象 柱身又有好多水母圖案 配合埋紫外燈 好有心思 巧有feel 感覺好relax 餐牌上有好多選擇 二人同四人餐都有幾款 亦有好多單點選擇 我同朋友兩個人 點左幾樣野 : 雞肉咖哩酥 $40 (四件) 必推咖哩味道屬於香料十足個種 表皮非常酥但不油膩 整體好夾 我同朋友都連食兩件 讚口不絕 👍🏻✨烤原條鮮魷配秘制醬汁 $98鮮魷個面燒得好靚好吸引 口感鮮嫩 完全唔韌 秘制醬汁有少少辣但好醒胃 真係食唔停口✨櫻花蝦炒飯 $98飯粒分明 炒得好乾身 好足料 除左滿佈櫻花蝦 仲有好幾隻大蝦仁 爽口彈牙✨檳城大蝦湯麵$98湯底有濃郁蝦味 湯麵除左有蝦 仲有魚片 肉骨 芽菜等等 一啖湯麵再配一啖湯 真係大滿足呀 ✨百香果水果茶 $39飲落幾清新 果肉都有幾款 (火龍果 藍梅 士多啤梨) 新鮮好味 ✨芒果沙冰 $39清香芒果味 沙冰軟綿 深深吸一口連個鼻樑都為之一振
未講食物前 講下環境先
店內裝潢企理 店外設有座位