2015-01-17 418 views
今日嚟到大坑搵食!茶餐廳、拉麵、甜品通通食過晒,今次就食車仔麵啦!上次經過呢間車仔麵店見到勁多人喺門口等位已經好想試,可能今日去到已經係3點(營業時間係6:30am - 4pm),所以唔駛等位。$45一麵三餸,仲包冷熱飲品,喺大坑真係無幾多間咁抵食!今次叫咗個東風螺、豬腸、辣魚蛋、魷魚幼麵(原本想叫蘿蔔同豬紅,不過賣晒😔)。老細極力推薦奶茶,好,就叫杯試試啦!車仔麵用甜甜地嘅豉油汁撈,以上嘅餸都好入味😋😋😋。個凍奶茶真係唔錯,茶膽夠濃,飮到尾都唔淡(註:我叫咗少甜,無叫少冰),下次嚟都要再飲!👍👍👍

東風螺、豬腸、辣魚蛋、魷魚撈幼麵 (連冷熱飲品)
奶醬麥多
2015-01-17
東風螺、豬腸、辣魚蛋、魷魚撈幼麵 (連冷熱飲品)
奶醬麥多