2022-12-19
這間牛陣位於元朗形點二期2樓店舖,係一間高級火鍋同時都有壽喜燒食,店面環境係以木系裝置柔和色調🤔感覺都唔錯,地方寬鬆坐著感覺都好舒適😙,同時我覺得都幾特別有自助棉花糖自助機,烘烤機,扭彈球機及Haggen-Dazs雪糕自助任食多款口味😚!.90分鐘 壽喜燒 - 日本產黑毛和牛及北海道四元豚套餐 $289/位 .套餐肉類:日本產黑毛和牛澳洲產特上長期穀飼牛呢兩款黑毛和牛/長期糓飼牛肥瘦均勻🤔,賣相佈滿雪花色澤新鮮紅潤厚薄適中,牛嘅味道濃厚😋肉味鮮味,同時用嚟食火煱又得壽喜燒一樣咁正😋!.牛舌整碟牛舌望著色澤鮮潤大大塊,食到入口牛肉味道香濃😙帶點爽口又有咬口!.歐洲產豚肉呢一碟䐁肉肉質味道鮮味😙,厚薄適中肉質腍嫩又有咬口😋,口感味道都幾好!.海鮮拼盤這一款海鮮拼盤都有:青口、蝦、墨魚、蟹柳、墨魚肉等!.蔬菜籃.自助區前菜 小食火鍋配料飲品甜品.食物選擇多,可以再去。
套餐肉類:
日本產黑毛和牛
澳洲產特上長期穀飼牛
牛舌
歐洲產豚肉
海鮮拼盤
這一款海鮮拼盤都有:
青口、蝦、墨魚、蟹柳、墨魚肉等!
蔬菜籃
自助區
前菜
小食
火鍋配料
飲品
甜品
食物選擇多,可以再去。