2020-05-17
288 hkd (加1,加醬油費,7折)年輕人的食堂,食客average 30 歲入咗餐廳先揀好湯底, 再用notepad點菜, 幾乎乜嘢都有得點黎食, 而且餐廳非常細心,可以自選埋食物分量,一啲都唔會浪費食物, 九成食物都可以任點, 飲品喺雪櫃任拎,如果怕熱氣就可以揀竹蔗茅根水,餐廳食物上枱速度好快。七點入坐唔使十五分鐘已經開始,接近全場滿座,又開始我既食肉大計。醬油既種類好多,甜酸辣香乜都有,喜出望外既有麻辣醬!比較少見,仲意食既朋友放心,唔會好辣,但好過癮海鮮併盤(蜆、帶子、堅鮮蝦)(送) 推介!油麥菜肥牛、牛脷、鮮牛、牛頸脊(送)蝦滑墨魚滑黑松露蝦蟹餃芝士紫菜蝦蟹餃魚皮餃爆濃芝士丸,必食推介!滑牛肉,又係必食推介!生菜粟米豆腐都有5項或以上選擇以上食物都係非常新鮮,絕非放左好耐,keep fresh,仲有好多食物都想食,雖然係任食,但食到8成飽都夠啦,唔會辛苦自己。remark like!!見到員工間用手語溝通先發現原來餐廳良心老闆僱用求職困難的聾啞人,但員工會同正常人士望落係完全冇分別,而且工作勸快,不停幫助加湯,送餐,收碟,appreciated !
年輕人的食堂,食客average 30 歲
海鮮併盤(蜆、帶子、堅鮮蝦)(送) 推介!
油麥菜
肥牛、牛脷、鮮牛、牛頸脊(送)
蝦滑
墨魚滑
黑松露蝦蟹餃
芝士紫菜蝦蟹餃
魚皮餃
爆濃芝士丸,必食推介!
滑牛肉,又係必食推介!
生菜
粟米
豆腐都有5項或以上選擇
remark like!!