2020-08-12 2081 views
經過見內部裝潢幾靚, 便入了去, 我們又不介意脫鞋, 所以便入了左手面的大廳, 有日本風的設計, 空間感十足, 我們三人包廳, 影了好多相,  我們order 了咖哩吉列豬定食, 照燒牛小排定食及豚肉生薑燒定食,  跟前菜, 面豉湯, 蒸蛋及甜品, 好豐富呢 ! 味道食出有質素, 肉量又夠, 再有前菜及蒸蛋一起上, 感覺很滿足, 仲有個包紅豆的 jelly 甜品 , 無加一服務費, 依個收費, 基本上無得輸,  我們坐入去日本風的設計大廳, 大部份時間只得我們三人, 我直情舒服到想瞓, 依次lunch 經驗要比100分了。
Curry pork chop cutlet
Beef rib in teriyaki sauce
Fried sliced pork in ginger flavour soy sauce
甜品
2020-08-05
$75 (Lunch)
Curry pork chop cutlet
Beef rib in teriyaki sauce