2017-01-20 372 views
去旺角超多選擇,發現一間樓上”燒咖啡Café”,真係好特別,燒咖啡,以為睇錯字是一間樓上CAFÉ,很有趣,有一些很遊戲給客人玩樂,CAFÉ不只吃西式,都有很多選擇,名副其實有”燒”嘅食品.好特別有好多串燒,可揀,蒜蓉金菇,好惹美,燒魚,燒得夠,有些微濃濃地,正,但又不過火,裡面仍保存肉汁,不會乾爭爭燒牛仔骨,味道不錯,不過稍為薄同細..因為係牛仔骨,如果多塊感覺良好少少小食拼盤,有麥樂雞,味道好好,好味,外皮好脆,不會林林的,薯條都炸得香脆,雞翼一般味道都不錯,因其他兩樣都好好美味,綜合鮮雜果茶,清涼清新,真係好似去左BBQ咁,不過係室內,仲要係間Café,一班人來不錯,店主又提供了一些遊戲,可一邊玩哈哈如果唔傾計,一個旺角好地方
是一間樓上CAFÉ,很有趣,有一些很遊戲給客人玩樂,
有好多串燒,可揀,蒜蓉金菇,好惹美,
雞翼一般味道都不錯,因其他兩樣都好好美味,
綜合鮮雜果茶,清涼清新,