2019-11-24
2019.11.23 18:30 今日陽光好心情好 市面平靜, 難得能跟老朋友"即興"約到食飯, 就決定試下 新奇有趣的 (FB fan 分享好開心我都嚟玩下)♡服務生: 主動 有禮 ( 店內只有幾枱客,所以得閒睬我哋。 為免浪費食物, 邀請了女服務員幫我哋製作廣島燒這是他們的招牌菜呢! ) 加多啲廣島燒甜醬油和沙律醬 好味薄切牛肋肉片 $78 五小片: 醬油入味,分量多少少就好啦! (燒1~2分鐘就夠 好快變老)牛油帶子$68 四粒: 鮮嫩,大個五蚊少少啦!厚pancake, 材料很香 忌廉很滑; 只是製作不易. 如果店員細心啲 過嚟提我哋調教(隱藏在枱角的)計時器 就更好了。 同朋友掛住傾計敘舊 似乎不適合 呢種DIY形式 若能對第一次光顧的客人, 再殷勤啲示範或引導點樣燒到好味,相信能培育更多回頭客 整體滿意嘅
牛油帶子$68 四粒: 鮮嫩,大個五蚊少少啦!