2023-09-05
【機場快餐評論】🍔☕️今日去機場試咗兩個快餐,分享下啦!💬第一個就係熱香餅精選套餐,價錢$37.5💰。佢嘅套餐包括熱香餅同薯餅,最近仲出咗新嘅coffee,好心動!🥯☕️熱香餅就係好香,一口咬落去,充滿咗熱騰騰嘅牛油味,好適合早上食啊!薯餅都炸得香口,脆脆嘅質地好好食!而個新出嘅coffee,香濃而且濃度啱啱好,一啖就夠精神!對於咖啡控嚟講真係正!☕️😋而另一個就揀咗炒雙蛋火腿飽套餐,價錢$35💰,都有薯餅。加埋一杯熱朱古力,仲可以喺早上享受啲甜蜜!🍳🍞🍫同樣地薯餅口感鬆脆,同包包一齊食更加開胃!最後,一杯熱朱古力就係完美嘅結尾!朱古力濃郁香甜,暖暖地好適合開始新一天!🍳🍞🍫😍另外佢地有送餐服務,好好服務!希望大家會喜歡我篇食評!祝你食得開心!Bon appétit!🍽️😄
今日去機場試咗兩個快餐,分享下啦!💬
另外佢地有送餐服務,好好服務!
希望大家會喜歡我篇食評!
祝你食得開心!Bon appétit!🍽️😄