2023-03-31 384 views
中午12點幾到,3位等左2分鐘就有枱。佢原來重新佈置過,近出菜位嘅座位變左長枱嘅單人座位bar,變相個通道闊落左,好過之前放細張2人枱好多第一碗到嘅係雲吞河,原來依家會加埋蝦籽,雲吞依家放係底。河粉都幾靚身,加埋個靚湯底同蝦籽,好食稍後雲吞麵都到喇照舊有蝦籽放面,底係雲吞 。飲一啖湯頭,濃香到不得了😆但湯頭望落係勁清澈正!d麵冇咩鹼水味,好爽彈好香麵味,又唔會吸湯,食到最後都勁好口感,食得好滿足最後到嘅係豬手魚片頭撈麵,兩大件豬手睇樣已經好正咁。佢唔係煮到軟稔甩骨果隻,而係Q彈好有咬口,南乳味啱啱好,🉐🉐🉐 p.s.枱面放左大大缸酸蘿蔔,依家爽脆夠醒胃。記得三個月前黎幫襯過外賣,不過冇今次咁驚艷 果次仲要d腸粉厚到我成口粉,難食到一個點 今次見好多人嗌腸粉食,等我下次再試下先。

稍後雲吞麵都到喇

最後到嘅係豬手魚片頭撈麵,兩大件豬手睇樣已經好正咁。

p.s.枱面放左大大缸酸蘿蔔,依家爽脆夠醒胃。

記得三個月前黎幫襯過外賣,不過冇今次咁驚艷
果次仲要d腸粉厚到我成口粉,難食到一個點
今次見好多人嗌腸粉食,等我下次再試下先。

• 豬手
  • 雲吞麵