2017-02-21 2724 views
想食好耐架喇適逢有occasion,又不想破費,呢間可算是慶祝飯的入門版(對我黎講)剛好有銀行信用卡優惠, 但原來仲貴過平常套餐!當然,食物係唔同級數既但終究是想試佢個牛,一於要一個信用卡套餐一個平常套餐啦服務就係鋪坐下就有人會自我介紹,專服務你果檯既(當然吾止你一檯啦)講返食物我有蟹肉沙律,人有特色沙律,特色在於佢會表演轉個沙律俾你睇,連個侍應都忍唔住笑....蟹肉沙律有好豐富嘅蟹肉,可惜我中國妹性格,略嫌寒涼, 但,係好食既牛肉用不鏽鋼餐車裝住係你面前切俾你,佢會介紹有三種厚薄,分別係California, Lawry and 忘記了....I went for Lawry~軟諗又有肉汁Medium啱啱好,配芥辣或佢自家出的seasoned salt都不錯每一啖都好滋味,可恨食到三分之二便宣告投降我決定下次食薄啲算啦,食剩太浪費平常套餐嘅甜品係芝士蛋糕,食過後我會話不食也罷冇芝士味之餘又死實實信用卡套餐係Pavlova就做得好好,酸酸地又幫忙消滯飲埋杯咖啡好好的完結這一餐觀望周圍黎食嘢嘅人我會總結呢度係有錢人嘅花園餐廳
想食好耐架喇

但終究是想試佢個牛,一於要一個信用卡套餐一個平常套餐啦

I went for Lawry~

軟諗又有肉汁

每一啖都好滋味,可恨食到三分之二便宣告投降
我決定下次食薄啲算啦,食剩太浪費

平常套餐嘅甜品係芝士蛋糕,食過後我會話不食也罷
冇芝士味之餘又死實實

信用卡套餐係Pavlova

就做得好好,酸酸地又幫忙消滯
飲埋杯咖啡好好的完結這一餐

觀望周圍黎食嘢嘅人我會總結呢度係有錢人嘅花園餐廳