難得放假,3pm想同朋友搵個地方傾偈放鬆下,行過見到寬巷子有做lunch優惠,環境靚又無咩客,可以同朋友坐低舒舒服服一邊食一邊傾偈,門口見到有$1000卷送300優惠好抵,朋友好想買,但只可以係用order正價套餐,lunch優惠唔用得,因為朋友大頭蝦唔想佢浪費咁最後都係無買。/入去安排我地坐低對住水吧門口,隔離同枱傾偈有少少嘈,想轉張枱坐窗邊,個經理話窗邊唔坐得因為for正價消費,唔坐窗邊唔緊要,想轉過另一張枱靜小小,個女店員都話唔得,女店員表示”嗰邊食貴價火鍋先可以坐”,估唔到下午3點幾,成個場咁多空位,剩係得2枱客,都唔比坐,咁如果成場爆曬,但全部都係食lunch set,剩返窗邊啲枱係咪都唔比食lunch set既客人入去坐呢?/跟住再去問經理先比我地轉,坐低左揀緊食咩嘅時候,突然聽到個女店員收拾餐具好大聲好騷擾🫠朋友仲問我個女店員係唔係發緊脾氣?我話可能餐具重啫……/之後女店員再行過嚟我哋隔離張枱清潔,佢對住枱不停喺度噴酒精,噴嘴係面向我哋個方向,然後噴好多下,我聞到好濃嘅酒精味,而我朋友更加俾佢噴到塊面!當刻我地決定離開餐廳。朋友食過好多次,唸住帶我黎試,估唔到有咁多好評既

朋友食過好多次,唸住帶我黎試,估唔到有咁多好評既餐廳,係會差別對待客人!成個體驗好差。
Type of Meal
Tea