今日突如其來好想食炸醬麵,見到樓下新開一間,就打算試一試,好等之後可以多一個地方食下麵。滿心歡喜叫左個外賣炸醬麵返去食,打開後我已經面有難色,因為碗野係黑色 好可怕好污糟既黑色我心諗 無野既 有啲食物係樣唔得 但可能內裏有驚喜呢~食左幾啖 講真 好想嘔 好油 好怪 難食到係好難形容 好似煙熏過既梅菜味?花生係好似過期花生咁 潮哂我再撩下個底 嘩 全部都係油 啲油係浸住個麵😅 我好奇地想睇真啲到底係用咩黎整炸醬我只能理解為 一堆黑色既乾物?我再禁其他分店既相 出黎既炸醬麵絕非如此 我呢隻係成個墨黑色既麵老實講 啲野食係放入口 將心比己 你地點可以咁樣都賣比客人食 係咩做生意既手法?呢間野 絕無下次 大家想試就隨便。真係食到好谷氣 心情好差

我心諗 無野既 有啲食物係樣唔得 但可能內裏有驚喜呢~
花生係好似過期花生咁 潮哂
我只能理解為 一堆黑色既乾物?

呢間野 絕無下次 大家想試就隨便。
真係食到好谷氣 心情好差
2022-10-03