2024-09-27 210 views
今日放工去咗隔離街嘅Friday Cafe & Wine Bar食晚餐 呢度都有幾多唔同種類嘅嘢食選擇 意粉/意大利飯/Pizza 甚至乎扒類/豬手/鴨腿都有呢度嘅裝修非常有心思 尤其以餐廳中心有隻大鹿頭最為吸精 仲有其他形形式式嘅擺設 相當有格調English Breakfast 夜媽媽但係我哋選擇咗成個美式早餐貪佢有好多唔同種類嘅嘢食可以當小食食下 炒蛋/香腸/煙肉/扒茄/火腿/薯角/法包/炒野菌/沙律 咩都有啲滿足我咩都想食啲嘅慾望黑松露野菌意粉 黑松露味十足 裏面都幾多菇菌 個意粉炒得都算乾身 呢個意粉唔係走creamy路線 而係嗰種屬於帶咸香嗰種意粉蕃茄蓉烤雞意大利飯 意大利飯粒粒分明有咬口 吸哂鮮蕃茄汁非常濃鬱 面頭有塊烤香左既雞扒檸檬雞翼槌 味道酸酸甜甜 雖然係雞槌但係雞肉一啲都唔埋口好有肉汁另外仲叫咗個嘢飲 雖然呢度有酒飲 但係我哋只叫咗杯青檸梳打 純粹想飲啲有汽嘅嘢可以解渴啲