2021-08-20 26 views
叉太郎••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐點:•橘機叉燒 藜麥飯 $55••••••••••••••••••••••••••••••♥️食評:有橘味既叉燒,本身叉燒都係甜甜地,再加埋一種一種嘅甜,夾上嚟兩隻嘅甜味有幾好,加上感覺冇咁肥膩👍👍,配合埋藜麥飯就仲健康啦••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:呢間野聽個名就知道係一間專門做叉燒嘅店舖,所以佢會願意擺好多心機去研究唔同嘅叉燒配搭👍👍出邊好難會搵到呢一啲配搭嘅叉燒飯,而且睇得出好注重健康👍👍••••••••••••••••••••••••••••••總括嚟講真係好值得推介俾大家

叉太郎

♥️餐點: