2019-01-05
因為用app訂枱有半價優惠,網上食評又唔錯,所以去試下,點知都係中伏。鹽燒牛舌:真係搞唔掂,先唔好講好唔好味,我未食過咁un既牛舌,真係咬唔開,焗住要成舊放入口咀嚼先吞到,真係好差,因為就算出去食放題,再cheap既放題,啲牛舌都唔會un到咁。至於味道,已經un到都唔記得了,而且鹽燒個味本身好難整得好難食,係燒既時候要啲技巧吧~味噌牛油拉麵:睇到人地啲食評講到幾好食,咩啲牛油同個湯溶埋一齊,成個湯好濃郁,令我好期待。點知完全唔係果回事,真係比左一舊牛油,但牛油味唔香濃,就算將佢同湯溶埋一齊,都唔夠濃,甚至有啲淡口。但拉麵既其中一個吸引人既地方唔係就係要個湯夠香濃咩,所以真係令我有啲失望。豬骨拉麵:男朋友叫既,我試過個湯,比我果個濃味,尚可。不過食到一半發現條黑色長髮,真心好噁心。無論一間餐廳幾好食,都唔應該犯哩種低級錯誤,仲要果個時候得我地兩個客,斷估唔會忙中有錯吧,仲要係日本餐廳,更何況啲野食咁既質素....樓面個叔叔幾好人,服務態唔錯,可惜食物水準同衛生欠佳,廚房啲員工應該要再培訓下。