2023-08-01
呢度既裝修主要行木系風格,感覺有點似係森林入面燒烤咁🤣每枱都會有個細烤爐用作烘暖啲串燒,咁就可以慢慢食唔洗怕凍哂啦👍🏼👍🏼手切肥牛串🐮($18)咬落去肉汁豐富,質感厚實,另外再灑上孜然粉仲惹味添😋渣男五花肉🐷($18)肉汁油脂分佈得好平均,肉質都好煙韌好有咬口!🤤🤤秘製豬頸肉🐷($18)啖啖肉,而且肉質唔會嚡口,秘製既醬汁更加係絕配!🤤汁燒雞肉串🐔($18)肉質好鮮嫩,加埋醬汁再燒一燒仲滋味😋大樹燒全翼🐔($23)雞翼表皮燒得金黃剔透,肉汁仲鎖住係入面真係冇得頂啊!燒雞軟骨🐔($26/2條)咬落卜卜脆,口感都好有嚼勁!!青椒釀蝦滑🦐($38)虎皮青椒🫑($16)青椒既香辣感爆燈,想刺激味蕾的話記住要點呢個,另外蝦滑肉質都好嫰滑可口😋😋大大大茄子🍆($38)同個名一樣真係好大好足料🤣而且口感都好滑溜,唔錯👍🏼粒粒粟米串🌽($28/10串)香甜可口,感覺都好有咬口!即開即燒大扇貝($35)估唔到個size真係好大隻,而且都仲好新鮮,加埋蒜蓉去調味仲零舍鮮甜🤤🤤路邊攤炒米粉($68)份量都幾多,仲有好多配料例如蝦乾同埋腸仔,所以成碟粉非常豐富,米粉都好彈牙添!當然,食串燒又點少得野飲呢,椰子
手切肥牛串🐮($18)
咬落去肉汁豐富,質感厚實,另外再灑上孜然粉仲惹味添😋
渣男五花肉🐷($18)
肉汁油脂分佈得好平均,肉質都好煙韌好有咬口!🤤🤤
秘製豬頸肉🐷($18)
啖啖肉,而且肉質唔會嚡口,秘製既醬汁更加係絕配!🤤
汁燒雞肉串🐔($18)
肉質好鮮嫩,加埋醬汁再燒一燒仲滋味😋
大樹燒全翼🐔($23)
雞翼表皮燒得金黃剔透,肉汁仲鎖住係入面真係冇得頂啊!
燒雞軟骨🐔($26/2條)
咬落卜卜脆,口感都好有嚼勁!!
青椒釀蝦滑🦐($38)
虎皮青椒🫑($16)
同個名一樣真係好大好足料🤣而且口感都好滑溜,唔錯👍🏼
粒粒粟米串🌽($28/10串)
香甜可口,感覺都好有咬口!
即開即燒大扇貝($35)
路邊攤炒米粉($68)
當然,食串燒又點少得野飲呢,椰子汁同啤酒真係不二之選啊!