2022-12-27 45 views
位於銅鑼灣Holiday Inn嘅新開甜品店JOY LITM主打梳乎厘班戟,仲有大受歡迎嘅髒髒梳乎厘班戟全部Soufflé Pancake即叫即製,採用日本麵粉、日本雞蛋製作另外仲有抹茶紅豆麻糬、多款健康生果飲品㖭,見假日都好多人嚟食呀🥞提拉米蘇梳乎厘班戟💰$98有好多味道揀,我要咗tiramisu,最正係一拿起封邊膠圈,tiramisu sauce就瀉晒出嚟😍震騰騰嘅soufflé pancake空氣感十足,味道唔會太甜啱啱好,口感軟綿細滑,影完相要盡快食,否則蛋白泡就好快塌㗎啦🍑白桃芝士奶蓋茶💰$45🥤粉紅荔枝芝士奶蓋茶💰$45除咗芝士奶蓋茶,仲可以揀乳酪奶蓋,茶都可以揀烏龍或四季春,味清新仲有啖啖生果香甜味🚩JOY LITM (銅鑼灣) @joy.litm 📍銅鑼灣霎東街33號智選假日酒店地下G01號舖

🥞提拉米蘇梳乎厘班戟💰$98

🍑白桃芝士奶蓋茶💰$45
🥤粉紅荔枝芝士奶蓋茶💰$45

🚩JOY LITM (銅鑼灣) @joy.litm
📍銅鑼灣霎東街33號智選假日酒店地下G01號舖
2022-12-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$130 (Tea)