2021-07-02 928 views
L.D.K係一間主打日式西餐🍴所以同友人一個叫日式一個叫西式😋❌檸檬紅茶 $38 無茶香無檸檬味唔夠甜😢個茶底仲有陣怪味😰再睇返個價錢 都係去茶記仲開心 唔推介🙅🏻‍♀️⭕️吉列豚肉咖喱飯 $128跟住好快就上咖喱豬扒飯 食落都熱辣辣🥰吉列豬扒皮薄又脆 Juicy又唔韌 食到最後一舊都仲係脆👍🏻飯係用左珍珠米,粒粒分明,煙韌👍🏻咖喱 甜咸適中 夠汁撈晒d飯 推介👏🏻❌芝士熔岩和牛漢堡 $118 等左15分鐘 友人個咖喱飯都食咗一半先上個burger好鍾意食芝士既我滿心歡喜 但上到菜芝士已經凍左鯨住左😢薯條唔熱唔脆無薯味 非常普通🤥個burger一咬落去就嚇親😧肉質太淋太爛 唔使咬都散晒好似baby food咁😵😰Burger整體太多沙律醬蓋過左d味 加上肉質太淋 唔推介🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️整體黎講可以一試 不過建議食返甜品/咖喱飯

❌檸檬紅茶 $38

檸檬紅茶

⭕️吉列豚肉咖喱飯 $128

跟住好快就上咖喱豬扒飯 食落都熱辣辣🥰
飯係用左珍珠米,粒粒分明,煙韌👍🏻
咖喱 甜咸適中 夠汁撈晒d飯 推介👏🏻
吉列豚肉咖喱飯

❌芝士熔岩和牛漢堡 $118

等左15分鐘 友人個咖喱飯都食咗一半先上個burger
好鍾意食芝士既我滿心歡喜 但上到菜芝士已經凍左鯨住左😢
薯條唔熱唔脆無薯味 非常普通🤥

芝士熔岩和牛漢堡

整體黎講可以一試 不過建議食返甜品/咖喱飯

$150 (Lunch)
吉列豚肉咖喱飯