公司附近新開左呢間,作為超級鍾意食麵包既我一定要去試下😍佢哋主打冇牛油豬油 蛋奶,素食者都可以試👍🏻鋪位較細,不過麵包選擇都幾多,樣樣都好想試~作為健康又有新意既麵包,佢哋嘅價錢都幾親民,一般都係$7-25左右。買左黑芝麻包同伯爵紅莓軟包。黑芝麻包$7 ⭐️⭐️⭐️⭐️睇落去個size同一般餐包差唔多,麵包體黑蚊蚊,表面灑咗啲麵粉。食落去黑芝麻味唔算太出,間唔中會食到啲黑芝麻粒,不過麵包偏有咬口,終於唔係食緊空氣😭好感動💕伯爵紅莓軟包$20 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️一睇落去個Size仲大過我塊臉都只係賣緊$20😳網上都見好多人講呢個包,所以買左黎試😚一打開聞到好香嘅伯爵茶味,食落去味道唔算好重,帶有微微茶香,個人覺得好足夠👍🏻麵包體好軟熟,係日式麵包嘅感覺,咬落去勁有驚喜。整體黎講,好推薦大家黎試!有別於一般街坊麵包,重點係食完會飽㗎!唔係食空氣!佢哋仲有好多健康麵包之選~

黑芝麻包$7 ⭐️⭐️⭐️⭐️

伯爵紅莓軟包$20 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️