今天約了很久不見的朋友聚會,經朋友介紹下,選擇了蚊蚊豬老火煱。因為我地兩個樣樣都想食啲,呢一間樣樣都有少少,好似好吸引。我之前都有吃過其他的烤魚店,不是烤魚太重口味,就係價錢太貴,或是餐廳環境太侷促。這次這間沒有令我失望,性價比很高!$300以下,120分鐘放題。我哋揀咗泡椒酸辣萬州烤魚,入味得來,又不會太重口味或太鹹,味道適中!因為我唔係好食得辣,呢個泡椒酸辣少少辣得來,我都接受度。魚的份量都適中,兩個女生都足夠,因為仲有其他食物可以選擇!最近佢哋新加入麻辣燙,不過我就覺得有少少辣!我朋友食牛王喉食得好滋味!刺身方面,都有四五款,三文魚都好肥,我最鍾意佢個鮑片,好食!海鮮有蝦、青口、鮑魚!呢個價錢有海鮮都真係好抵!牛肉方面都有好多選擇,安格斯封門柳、牛板腱等。出邊仲有一個自助區可以揀蔬菜、丸類同甜品!舖頭入邊有卡位,同朋友見面坐得好舒服,又有好多選擇,非常適合一大班朋友聚會去,性價比十分分高!推介!

海鮮有蝦、青口、鮑魚!呢個價錢有海鮮都真係好抵!

牛肉方面都有好多選擇,安格斯封門柳、牛板腱等。

出邊仲有一個自助區可以揀蔬菜、丸類同甜品