2021-11-08
次次行過都排長龍🙈難得今日見到唔係太多人,咁就排隊入去試吓啦😊入邊都幾大,環境唔錯,坐得舒適,仲會播住啲懷舊歌🕺🏼🕺🏼都幾有feel!我地兩個人叫咗一個什扒餐加咗酥皮龍蝦湯,吉列豬扒鮮茄意粉🍝仲加咗個菠蘿油添🤩🤩事關喺門口排隊見到超多人排隊買麵包🥯咁就試一試佢啦😋既然係咁就講吓個菠蘿油先啦!超級驚喜🤣🤣拎到黎出晒煙咁,好有睇頭🤩🤩包係軟身既,個皮就脆既,至於個牛油呢,出住煙咁黎成塊硬身既,朋友話正,但我個人就接受唔到咁大舊囉🙈🙈🙈整體來講個菠蘿油係好食嘅👍🏽👍🏽什扒餐加酥皮龍蝦湯什扒餐好抵食,大大份,鐵板上,熱辣辣,有牛扒,豬扒,雞扒,腸仔,煙肉,粟米,薯條,味道到正常,個蒜蓉汁好食😋吉列豬扒鮮茄意粉🍝吉列豬扒鬆脆,唔太乾,意粉偏硬,直頭好似有少少未熟嘅感覺,撈意粉食嘅鮮茄肉醬好味😋但吉列豬扒底下嗰個茄汁就偏酸😵💫如果唔鍾意食硬意粉就千萬唔好叫🙈🙈🙈整體來講感覺唔錯,如果唔使排隊都可以一試😊😊
什扒餐加酥皮龍蝦湯
吉列豬扒鮮茄意粉🍝
整體來講感覺唔錯,如果唔使排隊都可以一試😊😊