2021-09-02
今日同朋友係尖沙咀行街,行到攰見到呢間台灣野,就入左黎試吓佢😎😎🗒餐牌既嘢食選擇種類雖然唔算多,不過台灣野基本嘅嘢食都有😋😋我哋2個人order左2款嘢食同2杯飲品👉💁♀️炸豆腐肉燥飯hk$57💁♀️豬扒肉燥拌麵hk$60💁♀️珍珠奶茶(跟餐+hk$8)💁♀️小麥胚芽奶茶(跟餐+hk$8)上菜嘅速度都好快,唔使等好耐已經有嘢食😍😍炸豆腐外脆內軟,好好味,得4件唔夠喉🤣🤣🤣,個飯份量多,我個女性朋友食唔曬😌,比較細食嘅朋友可以order少飯個豬扒係酥炸,好鬆脆,個麪夠曬淋🙂肉燥唔會太咸,個味道啱啱好😁,我覺得配麵撈埋一齊食好夾珍珠奶茶甜度適中,唔會太甜,唔使嗌少甜🤣🤣小麥胚芽奶茶甜度都OK,小麥胚芽味都好重😌👨👩Staff人數唔多,但係都好有禮貌👍👍呢間野都好多客人幫襯,人來人往,不過可能因為出餐快,客流量方面都安排得好好🤗🤗整體而言,所有野都好ok🙂🙂,唯一係店面比較細,枱櫈數目比較小,如果大D可以坐得鬆動啲會更加perfect❤️
我哋2個人order左2款嘢食同2杯飲品👉
💁♀️炸豆腐肉燥飯hk$57
💁♀️豬扒肉燥拌麵hk$60
💁♀️珍珠奶茶(跟餐+hk$8)
💁♀️小麥胚芽奶茶(跟餐+hk$8)
上菜嘅速度都好快,唔使等好耐已經有嘢食😍😍
個豬扒係酥炸,好鬆脆,個麪夠曬淋🙂
肉燥唔會太咸,個味道啱啱好😁,我覺得配麵撈埋一齊食好夾
珍珠奶茶甜度適中,唔會太甜,唔使嗌少甜🤣🤣
小麥胚芽奶茶甜度都OK,小麥胚芽味都好重😌
👨👩Staff人數唔多,但係都好有禮貌👍👍