2021-11-16 665 views
呢日經朋友介紹嚟到呢間餐廳~個feel有啲似酒吧,同朋友傾計飲嘢食嘢都幾啱👍🏻位置仲好方便,喺正iSquare對面👍🏻👍🏻啲座位都設計得好有心機,好似鳥籠咁,打卡啱晒😂😂圓枱嘅設計啱晒同朋友傾計😌聽聞呢間餐廳出名係醬汁獨創嘅shake shake海鮮,所以餐廳都好貼心咁喺枱面預備好圍裙同埋手套👏🏻👏🏻今次同朋友兩個人就叫咗三樣嘢:火焰雞翼、龍蝦包同埋一份shake shake海鮮😋其中火焰雞翼同埋龍蝦包仲係新菜式👏🏻👏🏻火焰雞翼冇諗過原來份量會有咁多,總共有八隻!話明係火焰雞翼,店員就係我哋面前即刻表演😳😳一啲都唔係古靈精怪,原來店員淋落去嘅係玫瑰露,加上本身雞翼表面都有層蜜糖,食落去就好似食緊叉燒咁,仲要好Juicy,呢個真心好食,推薦💯龍蝦包呢個龍蝦包一上枱又係嚇親我哋,超大份!!勁鍾意食薯條嘅小弟都覺得今次薯條嘅份量極多,食到最後都食唔晒😂龍蝦包個包面烘到脆脆地,中間仲夾咗好多龍蝦肉!啲龍蝦肉仲要好大嚿,啖啖肉超滿足!而且仲有啲蕃茄、青瓜、沙律菜,好清新😍shake shake海鮮入面有青口、海蝦、鮑魚、大元貝同埋大蜆🤤啲海鮮好新鮮,青口隻隻都脹卜卜好肥美😋海蝦仲好爽口彈牙!元貝

shake shake海鮮
入面有青口、海蝦、鮑魚、大元貝同埋大蜆🤤啲海鮮好新鮮,青口隻隻都脹卜卜好肥美😋海蝦仲好爽口彈牙!元貝同蜆都好大隻😍配菜仲有啲粟米同埋腸仔,超級豐富!店員介紹呢個醬汁係佢哋餐廳獨創嘅馬來西亞特色辣汁😮再加埋啲蒜蓉成個汁好惹味😋😋

另外仲有見到佢哋夜晚有做緊飲品買一送一優惠!呢度啲嘢食味道唔錯之餘仲啱晒同朋友喺度飲嘢傾計👍🏻下次有機會會再嚟過🤓
  • shake shake 海鮮袋