2017-11-30 74 views
朋友訂咗呢間餐廳食生日飯,有驚喜餐廳裝修都幾有心思,好有舊時嘅感覺虎蝦南瓜意大利飯蝦好大隻,南瓜味濃芝士焗西蘭花,大路野都ok加咗12蚊,要咗個酥皮湯, 香香脆脆,本人鐘意清淡口味, 啲湯又唔會太杰,唔會好似好似有啲餐廳落勁多生粉充數,而羅宋湯都足料,下次試下酥皮羅宋湯重點到啦,我哋叫咗燒酒羊架同扒,以為好似普通餐廳就咁落啲汁就食得,原來要先倒啲大廚特別調味過嘅燒酒,之後點火,哇一聲,著晒火,我哋叫咗羊7成熟,牛就5成,唸住咁燒法都都鞋鞋地,一啲唔鞋之餘仲好juicy雞翼本身應該有炸過,加埋啲燒汁都幾甘香個菠菜帶子天使麵,煮得唔過淋,清清地幾好,啲職員仲同我哋講解,好nice,上菜又快,值得再試
朋友訂咗呢間餐廳食生日飯,有驚喜
餐廳裝修都幾有心思,好有舊時嘅感覺

虎蝦南瓜意大利飯
蝦好大隻,南瓜味濃

芝士焗西蘭花,大路野都ok

雞翼本身應該有炸過,加埋啲燒汁都幾甘香

2017-11-24
$130 (Dinner)
Celebration
Birthday