2022-08-06 855 views
【春芳號🤤】琴日同朋友去完中環街市 點知好頸渴 呢幾日真係好熱啊!🥵 經過春芳號 朋友介紹話可以試下呢間野 d設計package 又好靚🤣跟住我地就點左個豆花奶茶同蘋果蘆薈青茶(店員話 青茶都係綠茶嘅一種不過回甘味重d)之後我地試完 果然無令我地失望!d豆花奶茶甜味適中(我朋友仲要無少甜少冰 都已經好好飲 唔會好似出面其他手搖鋪d假甜味)口感又唔會好奇怪 都唔覺得好滯 到我果個蘋果蘆薈青茶 好足料 feel到大大啖蘆薈 我揀左少甜少冰版 同埋真係feel到多d回甘味(我自己個人鍾意 大家可以選擇原版🤣)朋友介紹果然無錯!呢間鋪頭有好多間分店 d飲品包裝 舖頭設計 都充滿心思 有曬香港特色 我地去左中環果間~ 下次仲會再去幫襯 試下d唔同味道嘅吐司先😋~~📍地址:中環砵典乍街6號立輝大廈地舖(Patagonia對面/港鐵香港站C出口 行2分鐘)🥤豆花奶茶 $28🥤蘋果蘆薈青 $38
【春芳號🤤】

之後我地試完 果然無令我地失望!d豆花奶茶甜味適中

🥤豆花奶茶 $28
🥤蘋果蘆薈青 $38
$40 (Tea)